Generalsekretær Per Christian Opsahl i Arkitektenes Fagforbund er overrasket over resultatene av arbeidsmønsterundersøkelsen de gjennomfører med Company Pulse.

 

For å kartlegge arbeidsmønstre og arbeidsplasser, gjennomfører Arkitektenes fagforbund (AFAG) Company Pulse undersøkelser blant alle medlemmene. «Etter noen overraskende resultater fra den første undersøkelsen under pandemien, er vi spent på å se hvordan arbeidsplassene og effektiviteten til medlemmene våre har utviklet seg, uttaler generalsekretær Per Christian Opsahl.

En god workplace design prosess

Workplace design er prosessen med å designe og organisere arbeidsplassene for å optimalisere produktivitet og trivsel. Vi vet at hybridkontoret blir en viktig del av arbeidslivet og for arbeidstakere og bedriftsledere medfører dette store endringer for hvordan de fysiske lokalene bør tilpasses, hvordan organisere fleksible arbeidsformer og ha gode ledelsesverktøy.

 

Prosessen er vesentlig for alle virksomheter som nå evaluerer hvordan fremtidens arbeidsplass skal være. Company Pulse har lang erfaring med å gjennomføre workplace design prosesser og bistår gjerne din virksomhet.

Resultatene gir faktabasert underlag for å kunne påvirke arbeidsplassutforming, og ved å svare undersøkelsen blir medlemmene mer bevisst sitt eget arbeidsmønster, enten man jobber på ulike typer kontor, hjemmekontor, eller veksler mellom ulike arbeidsplasser. Kunnskapen medlemmene får gjennom undersøkelsen vil også være nyttig for arkitektene i deres egne prosjekter når de skal utforme arbeidsplass-områder for sine arbeidsgivere og kunder.

For å se utviklingen over tid skal AFAG gjennomføre 3 undersøkelser. Den andre undersøkelsen gjennomføres høsten 2021 og den siste skal gjøres våren 2022 og generalsekretæren er spent på hvorvidt funnene fra den første undersøkelsen vil fortsette.

 

 

Les mer om Company Pulse Index her.

 

 

Kontakt oss

7 + 7 =

For å unngå spam må du klare å legge sammen det lille regnestykket for å bevise at du ikke er en robot! 🙂

Eller kontakt oss på telefon: 92 62 21 81